Shuma e dëshiruar në CHF: Kohëzgjatja në muaj: Interesi:
Rata Mujore në CHF:
 

Alba kredit

Një temë për ne & agjensisë

Alba Kredit ështe një kompani e përkryer dhe profesionale si agjencia për kredit në ZvicërKontrat e Kryer

Pasi të kryeni një Kontratë me ne, ne do të jemi miku juaj, e jo një shqetësim për ju, ofertat tona do të jenë tejet të favorshme, për ju!

Lehtë për të Aplikuar

Me faqen ton të Internetit ju mund të bëni thjesht llogarin e interesit dhe shum thjesht dhe leht të Aplikoni online për Kredi.

Albakredit

Ne japim 100% për nevojat tuaja financiare. Çdo gjë e pakët është e pamjaftueshme. Në këtë mënyrë ne shpresojmë të fitojme besimin tuaj.

Klietët të kënaqur

Ne do të synojmë suksesin duke i plotësuar nevojat e klientëve dhe madje duke i tejkaluar ato. Dhe në fund sëbashku të gëzojmë "frytet" tona

33490

Klietët të kënaqur

10

10 Vite Përvojë

3000

Aplikime në vit

1500

Kontrata të kryera

 

Procesi jonëKëtu është një pasqyrë të asaj se si ne i afrohemi çdo projekt të ri.

Plani

 • Konsumatorët
 • Mbledhjen e të dhënave të konsumatorit
 • Përpunimin e Aplikimit
 • Miratimi i kredisë

Kontrolli

 • Regjistrimi në sistem
 • Mblidhen reagime e klientit
 • Kontrollimi në ZEK
 • Shihen borxhet

Kontrata

 • Dëgohet kontrata te klienti
 • Nënshkruet nga klienti
 • Kontrollohet përsëri nga ne
 • Bëhet pagesa në konto ose në dor (chash)

Aftësitë tona

Kredit

100%

Hypotek

100%

Sigurime

100%

Mirsevini në Albakredit.ch

AlbaKredit ne jemi këtu për të ndihmuar njëri-tjetrin, që të gjithë sëbashku të realizojmë qëllimet dhe ëndrrat tona dhe në fund sëbashku të gëzojmë "frytet" tona, sepse ne, JEMI NJë..

 • Kredi në Zvicer me Vize G, B, C dhe nënshtetsi Zvicran/e.
 • Hypotek në Zvicër interesi 0.71%.
 • Oferta speciale pë Sigurime.
lexo me shum

ofertaKontrolloni listë tonë të plotë dhe zgjidhni kredi të përsosur për ju!.

Kredi të voglaCHF10'000.-
 • Për 10'000 Kredi
 • Interesi i përgjithshëm në vit nga CHF 314
 • Kësti mujor prej 145
 • Kohëzgjatja prej 12 bis 84 Monat
 • Shuma e kredisë bruto në vit 10'314.-
 • Privat, Firma dhe Pensionist
Apliko tash

Kredi të madhCHF80'000.-
 • Kredit të ri ose rritje e Kredisë mbi 80'000
 • Pagesa e Kredisë bëhet brenda 1 deri 3 Dit
 • Kësti mujor prej 1'159
 • Kohëzgjatja prej 12 bis 84 Monat
 • Interesi i përgjithshëm në vit nga CHF 2'512
 • Për Privatpersona dhe pavarur (Firma)
Apliko tash

Online KreditCHF50'000.-
 • Privat, Firma dhe Pensionist
 • Shuma minimale: Duke filluar nga 5'000 CHF
 • Kredit CHF 40'000 deri CHF 500'000
 • Interesi varet nga sasia dhe rezultatin
 • Interesi prej 5.9% deri 7.9%
 • Kohëzgjatja prej 12 bis 84 Monat
Apliko tash

Na kontaktoniMos ngurroni të na kontaktoni